Heräsin yhdeksältä, puin, meikkasin, söin aamiaista. Kympiltä lähdettiin autolla kveekaritapaamiseen. P.äiti jäi leikkimään lasten kanssa alas, minä menin p.isän kanssa ylös huoneeseen, missä oli tuolia ringissä. Istuin itse sivummalla. Pääasiassa huoneessa oli vanhaa ikäluokkaa, mummoja ja setiä. Istuttiin huoneessa tunti. Ajatus oli että olla hiljaa, mietiskellä ja antaa ajatusten tulla. Jos tunsi että oli jotain sanottavaa, sai nousta ylös ja kertoa se. Ehkä noin 4 tai 5 ihmistä nousi ylös, sitten loppuajasta. Yksi luki runon ja toinen kertoi gazan lasten piirrustusnäyttelyn herättämistä tunteista. Loppuajalla lapset tulivat ylös ja kertoivat mitä olivat tehneet alhaalla. Askarrelleet tuulimobiilit. Menin alas p- äidin ja tytön kanssa(ja muiden lasten). Muut jäivät vielä ylös kuuntelemaan tiedotuksia jne. Alhaalla oli kahvi,tee, keksi tarjoilu. Mummot vaikuttivat todella herttaisilta ja muutamat puhelivat minulle vähän. Tämä oli ihan kiva kokemus. Kveekaritapaaminen on joka sunnuntai 10.15-11.15.

Tämän jälkeen lähdimme Lyme parkiin, joka oli vissiinkin kansallispuisto. Siellä oli paljon tilaa, uusi hieno leikkipuisto, järvi, pikkumatkamuistokauppa jne. Lisäksi siellä oli hieno iso kartano sekä pikku vankila, johon kuriton palvelusväki laitettiin :) Söimme pikniklounaan puistossa. Leipää ja päälle sitruuna-korianteri-chili tahnaa. Lisäksi oli porkkanatikkuja ja kirsikkatomaatteja. Juomana vettä. Kävimme p.isän kanssa katsomassa sitä vankilarakennusta lähempää, se oli tosi hauska, korkeammalla rinteessä yksin ilman muita rakennuksia tai puita.

Puiston jälkeen kotiin. Laitoin kamerasta kuvat koneelle, olin netissä ja lähdin taas tutkimaan ympäristöä. Tälläkertaa kiersin jokivartta pitkin. Siellä oli hieno kävelysilta ja vanha rapistunut iso kivinen tehdas pelkällä ulkokuorella.

Nyt kello on noin 18.20 ja kohta on varmaan dinner. Minulla onkin kauhea nälkä, ihana päästä syömään! Tälläkertaa se on p-isän tekemää ruokaa :)