Eilen kävin hommaamassa itselleni kirjastokortin. Luin sanomalehtejä myös ja katsoin leivontakirjoja. Oikeastaan en tehnytkään paljon muuta kuin olin koneella. 15.45-18.00 olin lapsen kanssa. Kauhea aika, kaikki meni päin prinkkalaa. Ainoastaan ehkä vika 15 min meni ihan kivasti.

Tänään heräsin 7.45 ja lähdin kasilta lenkille, kävelin ja juoksin puolentunnin mittasen reitin. Sitten suihkuun ja aamiaista. Lähdin kympin junalle. Tapasin primarkin edessä itävaltalaisen tytön jonka kanssa kierreltiin arndalesin ostoskeskusta. Lähinnä käytiin kaikki kenkäkaupat läpi :D löysin mekon, korkkarit, haaremipolvihousut ja mustan paidan 20 punnalla. lisäksi ostin visaa käyttäen talvinilkkurit, sain suomalaisella opiskelukortilla 20 prossan alennuksen :) Syötiin työn kanssa kiinalaisesta pikaruokapaikasta nuudeliwrapit, jälkkäriksi käytiin hakeen leivoiskojusta kakunpalanen ja cupcaket. nam!

Kotiin lähdin neljän junalla, sitten ruoka ja tunnin tytön perään katsominen.  Kotona olen katsonut 2 ohjelmaa ja nyt yhtä elokuvaa.