Eilen kävin Buxtonissa junalla. Lähdin kuuden junalla ja puoli kahdeksalta oopperatalolla alkoi burleski esitys. Aivan mahtava! Kannatti maksaa 20 punnan lipun. Puheltiin vähäsen viruspaikan pariskunnan mihen kanssa. Toivotti hyviä jatkoja englannissa oloon. Vika juna nmn lähti vasta yhdeltätoista, joten kävin hakemassa take awayn intialaisesta, tosin brittiläisittäin paistettu kana, chipsit, herneet ja salaatti. Mauttomin kana mitä ikinä syönyt ja rasvaisimmat chipsit :P jaiks, en voi suositella paikkaa! Junamatkalla eräs poika rupes jutteleen mulle. Se asuu mun kylällä! 24 vuotias, omistaa jack russelin terrierin. kovasti pyysi puhnumeroa, mutta käskin vain ehtiä facebookista. Eipä oo ehtiny vaikka kuin aiko laittaa viestiä tänään ;) Noo, kiva kuitenki jutella sen kans sillon.

Tänään menin äidin kanssa viemään lapsen koululle, sen jälkeen mentiin äidin luottokampaamoon jutteleen mun hiesten laitosta. Semmonen konsultaatio aika. Varasin ajan stylist:lle, ja se on jo huomenna! yhdeltä. kerkeän siis ensin käydä enkun kurssilla, sitten kotona lounaalla ja sitten hiusten laittoon! leikkuu ja väri. Pelottaa kuin paljo tulee maksaan :s mut jos oon tyytyväinen, niin who cares, makso mitä makso :)

Kampaajan jälkeen mentiin aeribiciin, aivan mahtava tunti! Tykkäsin todella, sitä siis ensviikollaki! Menin vielä äitin kans hakeen tyttö koulusta josta mentiin sitten lyme parkiin. harmi että taloon ei pääse sisään keskiviikkosin, joten tyydyin kierteleen ulkona ja ottamaan kuvia. Ihana puisto!

Niin ja lauantaina kävin tankotanssi tunnilla mansessa, ihan kiva yllätys, vaan 5 puntaa tunti :) lisäksi kiertelin kaupoissa mutta ostin vaan kahvia ja suklaapussin punnan kaupasta.

Niin ja iskä oli tilannu meijän kotiovelle tuotuna erään tietyn leivontakakkukirjan, ihan mua varten!! Saan leipoa siitä mitä haluan ja nää lainailee sitä kans. Sitten jouluna saan viedä kirjan omakseni suomeen :)) Ihanaa <3

Tänään ollut niin hyvä mieli :)