Torstaina kävin Sheffieldissä ja iltasella vielä äkkiä sieltä Chesterfieldissä. Oli vähän epäonnista, kengistä useat rakot jalkoihin ja onnistuin junassa saamaan varoituskortin ilman lippua matkustamisesta. En vain hoksannut ostaa lippua ajoissa, vaan yritin ostaa sitä junassa.

Perjantaina lähdin Liverpooliin, tapasin siellä suomalaisen tytön joka esitteli kaupunkia. Käytiin the cavern pubissa, albert dockissa, anglikaanisessa katedraalissa, museossa(titanic, ja orjaosio), kaupoissa, syömässä(cottage pie) ja testaamassa rusinakaljaa :) Kaikinpuolin ihana päivä!

Lauantaina siivosin talon vessat(yhteensä4) ja imuroin portaikot, eteisen ja oman huoneen.

Sunnuntaina toinen suomalaiskamu tuli kylään neljän junalla. Sitä ennen osallistuin lyhtyaskarteluun. Suomalaisen kanssa kierreltiin ja käveleskeltiin kylällä ja käytiin yhdessä pubissa kahvilla. Lopuksi mentiin meille, oltiin koneella ja istuskeltiin. Ruokana oli taivaallisia tortilloja(ne lisukkeet,nam).

Tänään kävin läheisessä kylässä kävelyllä. Matka sinne ja takaisin kesti yhteensä 2,5h.Söin paluumatkalla hirveästi karhunvatukoita :)

Loppupäivän möllötin koneella :/

Huomenna olisi ajatuksena hankkia paikallinen kirjastokortti! Keskiviikkona tapaan itävaltalaisen tytön mansessa, primarkin edessä.